Mencari Giegiel


(Lagu ini duet bersama Waheeda)


Sesat Di sini
Arahnya tak pasti
Sepi dibelenggu mimpi
Masih mencari

Walaupun pergi
Jasadku disini
Nak ku cari tapi dimana
Bukalah mata

Yang berkuasa
Tolonglah hamba
Bukalah pintu segala
Agar sempurna

Tangan ku tadah
Agar menerima
Apa yang diberi oleh Mu
Aku bersyukur

Chorus*
Hey!
Hey! 
Bangunlah dari tidur
Buka mata pandang ke sana
Moga berjaya

+++
Lama tak dengar lagu ni, sesekali layan syok jugak!

Catat Ulasan

13 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Bila penyanyi rock dan nasyid bergabung. Ingat ingat lupa lagu ni.

    BalasPadam
  2. Lama tak dengar khabar Waheeda.. Ape dia buat sekarang.

    BalasPadam
  3. perghh serius syaz,sekali menyanyi lagu ni best juga..
    pernah femes dulu kan..tq syaz trowwwwback !!


    bangunlah dari tidurrrr..

    BalasPadam
  4. Belum pernah dengar lagu dia ni...best ja

    BalasPadam
  5. terdengar dengar suara wahida wassini... bengunlah dri tidurrrrr

    BalasPadam
  6. tak kenal kumpulan ni tapi rasanya pernah dengar lagu ni dulu. zaman ni waheeda memang famous sangat..

    BalasPadam
  7. suka dengar lagu ni dulu. memang unik. terbayang-bayang gaya Waheeda menyanyi

    BalasPadam
  8. Lama juha tak dengar lagu ni . Hampir terlupa alunan muziknya

    BalasPadam
  9. minat jugak lagu ni dulu. baru tau lirik sebenar dia. selama ni dengar jer

    BalasPadam
  10. Ya..suka lagu ni dulu..Lama tak dengor kabo Waheeda

    BalasPadam
  11. Suka dengar lagu ini.. lirik pun bermakna..

    BalasPadam

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di blogsyaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at blogsyaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.

Disclaimer: Unauthorized Use of Photos

All personal and family photos on this blog are the exclusive property of syaznirahim.com. These images may not be downloaded, copied, reproduced, or used in any form without prior written permission from the owner. Unauthorized use of these photos is strictly prohibited and may result in legal action. If you wish to use any of the photos, please contact me for permission and licensing terms. Thank you for respecting our rights and the privacy of the individuals depicted.

Penafian: Penggunaan Foto Tanpa Kebenaran

Semua foto peribadi dan keluarga di blog ini adalah hak milik eksklusif syaznirahim.com. Imej-imej ini tidak boleh dimuat turun, disalin, dihasilkan semula, atau digunakan dalam apa-apa bentuk tanpa kebenaran bertulis daripada pemilik. Penggunaan foto-foto ini tanpa kebenaran adalah dilarang keras dan boleh mengakibatkan tindakan undang-undang. Jika anda ingin menggunakan mana-mana foto, sila hubungi saya untuk mendapatkan kebenaran dan syarat pelesenan. Terima kasih kerana menghormati hak kami dan privasi individu yang digambarkan.

Top Post Ad