Monday, November 1, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim OKTOBER 2021

 Assalamualaikum semua! Terima kasih kerana masih setia meninggalkan jejak trafik pada blog marhaen ku ini. Seminggu lepas, memang tak blogwalking dan tak update sangat blog ni. Sebabnya, mengambil kesempatan untuk pulang berjumpa mak abah serta ma dan ayah mertua. Banyak juga cerita yang boleh dikongsi, insyaallah nanti lepas hilang penat. 

Pejam celik, dah masuk bulan November 2021. Tak sampai beberapa hari saja lagi, kita akan melangkah masuk ke tahun 2022. Moga ada rezeki dan umur yang panjang buat kita semua.

Ok, seperti biasa, pada setiap awal bulan, aku akan umumkan senarai mereka yang sering meninggalkan jejak di blog aku ni. Sangat hargai mereka yang hadir samada tinggalkan komen atau pun tidak sebenarnya, tapi bila tak tinggalkan jejak, macam mana aku nak menjejaki? Hihi.

Mungkin rezeki pada mereka yang tidak segan-silu inilah 😁


Siapa yang mendahului carta pada Oktober 2021 lalu?
Jom kita teruskan scroll ke bawah!


Sekali lagi mengungguli!
Terharunya saya sebab fiza selalu datang bertandang ke blog ini!

Insyaallah akan letak banner ini di sidebar blog sampai hujung November 2021 😁

Selain itu, tidak dilupakan 9 lagi blogger yang turut bersama-sama dalam meninggalkan coretan di ruangan komen blog ini:



Ada orang baru! Rata-rata blogger yang setia dengan blog personal ku ini hihi. Jom klik nama mereka di atas, kita say hi dekat diorang!

Dua top commentator bertuah yang akan dapat hadiah bulan ini adalah 😘 (cabutan menggunakan website Wheels of Name):



DAN!



Buat Etuza, nanti Whatsapp saya di 019-2984616 ya untuk details penghantaran cenderahati, FIza dan Uncle Gedek pula, saya rasa saya dah ada detailsnya. 

Jangan serik datang blog Syazni Rahim lagi tau!
😉

27 comments:

  1. wah..ada nama Mummy Ayu disitu...

    ReplyDelete
  2. wow..tahniah, rajinnya mereka BW..

    ReplyDelete
  3. tahniah uols..memang pengomen2 tegar tu!

    ReplyDelete
  4. Bila nama akk nak sangkut ni haha...
    Tahniah...tahniah semua :)

    ReplyDelete
  5. Hurey! Akhirnya termasuk senarai! TQTQTQTTQTQ

    ReplyDelete
  6. Tahniah! buat gang yang kaki komen tu

    ReplyDelete
  7. Tahniah Fiza, Uncle & cikgu etuza..

    ReplyDelete
  8. tahniah semua... indahnya ukhwah atas talian ni...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah...yeay! Tahniah semua top commentator.
    Terima kasih juga :)

    ReplyDelete
  10. Tahniah cikgu Etuza dan Uncle Gedek!

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada semua top commentator :)

    ReplyDelete
  12. Asalam...maaf late on air hari ini.Etuza ke Kota Kinabalu ..perjalanan yg sederhana 2 jam 30 minit dari Keningau ya..
    Baru rehat di rumah anak ..

    ReplyDelete
  13. Terkejut nampak nama ..Ya Allah.. alhamdulillah, terima kasih banyak2 kehadiran blogger Syazni di blog saya jg cukup bermakna..terima kasih

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah rezeki, tahniah semua. Moga dimewahkan rezeki buat pemberi dan penerima. Aameen.

    ReplyDelete
  15. Tahniah kepada semua top commentator Oktober!

    ReplyDelete
  16. Tahniah buat semua top komentator...

    ReplyDelete
  17. Tahniahhhh. i dah terkeluo listtt keer.. huwaaas.. Hahahaha

    ReplyDelete
  18. tahniah kepada semua pemenang dan yang tersenarai...

    ReplyDelete
  19. tahniahnyerrr .., hepi2 gituuu ;p

    ReplyDelete
  20. Nak rujuk ingatan mesra ..ya Allah..baik hati blogger ni

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot