Monday, 4 July 2022

Top Commentator Penggal Pertama 2022

 


Assalamualaikum wbt.

Apa khabar semuanya? Semoga sihat-sihat selalu. 2022 ni, SR tak ada buat post penghargaan untuk commentator yang setia menjengah dan meninggalkan jejak di blog marhaen SR ni. 

Sebab, SR rasa untuk 2022 ni, SR nak berikan dengan cara yang lain sikit. Hihi. Lagipun SR agak sibuklah 2022 ni. Rindu juga zaman PKP ahahah. Namun alhamdulillah, kita dah bebas sekarang kan?

Okey, berbalik pada topik. Berikut adalah 10 blogger yang kerap meninggalkan komen di blog SR ni sepanjang separuh pertama 2022.

😁




Terima kasih buat 10 blogger ini, dan blogger-blogger lain yang tak tersenarai, tapi SR tahu mereka ada tinggalkan komen 😄

Jadi, SR berhajat untuk berikan sedikit token penghargaan untuk salah seorang dari 10 blogger ini. Seperti biasa, SR guna wheelsofname untuk cabutan.

Dan top commentator yang bertuah itu adalah...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


SA!

SA, nanti tinggalkan info untuk postage di bahagian komen ya, SR tak publish.

Terima kasih again semua!

Kalau bosan-bosan, bolehlah blogwalking ke blog-blog yang SR senaraikan di atas, mana tahu dapat sesuatu kan?

😁

18 comments:

  1. terselit jugak nama kita la.. congrats to kak SA...

    ReplyDelete
  2. wahh tahniah sume top komentorrr!
    tahniah sis SA!

    ReplyDelete
  3. haaaa....tanjat SA...hehhe....dalam pada jarang tinggalkan jejak tiba2 terpilih...alhamdulillah...syukur...thanks SR...

    ReplyDelete
  4. TERSANGKUT JUGA NAMA KAK YA TAHNIAH SA

    ReplyDelete
  5. Tahniah Sa
    alhamdulillah ada jga nama ciknur dlm.senarai he hee

    ReplyDelete
  6. tahniah buat semua yang terpilih

    ReplyDelete
  7. Tahniah semua... dlu ms pkp best je blogwalking kan skrg rutin dh kembali spt biasa

    ReplyDelete
  8. tahniah SA.
    rezeki raya haji la tu. tahniah!

    aida baru kembali dari bertapa berbulan2.
    baru la nak jejak jejak blog frens dari Reading List.
    pelan-pelan kayuh ni :) ha ha ha ha...

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak SA.. tak sangka ada nama kita juga..

    ReplyDelete
  10. Tahniah untuk semua top komentator dan Kak SA :)

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE