Mengejar Matahari | Throwback Thursday

Walaupun entry throwback, tapi taklah lama sangat.
Dalam beberapa minggu lepas, sesama Port Dickson masih berstatus PKPB.

|Autopublish post|
Disebabkan dah terlalu tepu di rumah, jadi kami pun decide untuk ke pantai kegemaran kami, iaitu Pantai Saujana Port Dickson..

Bertolak agak lewat, sampai pun dah hampir terbenam mataharinya.



Dah sampai, apa lagi aktiviti yang boleh dibuat kalau masing-masing tak bawak baju spare?

Betul!

Ambik gambar dan celup celup kaki je lah ahaha

Keindahan pantai ni, memang susah betul nak ungkap dengan kata-kata.
Jadi jom lah aku bawa korang semua tengok gambar je hihi



















Anak-anak seronok sangat-sangatlah kan, sekali sekala je masing-masing dapat keluar sekarang.
Jadilah walaupun sekejap.

Lepas tu beli ayam gunting.
Lepas tu balik.

Kenapa tak tulis banyak?
Entahlah masa entry ni ditulis (entry ni autopublish), aku rasa macam hilang rentak sikit.
Insyaallah i'll get my muse back soon..gittew heheh

Stay happy peep!

PS: Terima kasih berkunjung ke sini.
Nak reply comments dan blogwalking masih tergendala.
In the middle of siapkan carrymarks students + menanda thesis FYP mereka.

Will catch up soon.

Oh ya, jualan Life Baggage masih on gais. Forever on.
Contact me kalau nak beli ya.
019-2984616 - Syazni
Masa whatsapp tu, letak ayat nak beli Life Baggage siap-siap ya!
Sebab nombor tu jugalah guna untuk students, untuk sekolah anak dan sebagainya ๐Ÿ˜‚
Pada yang dah support, didoakan murahkanlah rezeki pembeli novel ku itu ๐Ÿ’“



Post a Comment

13 Comments

  1. Rindunya nak pi pantai...rindu nak beriadah..lepak lama- lama menyaksikan matahari terbenam kan...

    ReplyDelete
  2. Kamera have have ni... sebab tu cantik!

    ReplyDelete
  3. rs nya sy x penah smpi area ni... pantai ni dkt dgn apa (landmark) apa ya?

    ReplyDelete
  4. Bestnya dapat pergi pantai. Dapat celup celup kaki pun jadilah. View memang lawa.Tak pernah lagi singgah pantai saujana ni. Nanti nak pergi jugalah.

    ReplyDelete
  5. kalau ke pantai skali skala sambil berkelah nasi lemak, bestttttt

    ReplyDelete
  6. Syok dapat layan mata tengok matahari terbenam kat pantai. Cantik dan beri ketenangan.

    ReplyDelete
  7. lepak tepi pantai, tengok laut..main ombak..hilang stress..

    ReplyDelete
  8. Dalam keadaan sekarang ni, dalam kereta je pusing-pusing pun dan girang sangat hati ni.

    ReplyDelete
  9. tak boleh mandi dapat main tepi pantai pun jadilah. sekali sekali menikmati permandangan indah ciptaan tuhan :)

    ReplyDelete
  10. Rindu nak bau air laut. Huhuhu

    ReplyDelete
  11. Pantai!!!! Huhuuu bestnya! Rasa teringin nak ke pantai lagi!!

    Eh dah ada buku kedua ya? Tahniah!!!!

    ReplyDelete
  12. lama benor tak pi pantai, pantai yang selalu pegi pon pantai dalam jer...

    ReplyDelete
  13. Indahnya tgk gambar2 syaz upload ni..shida suka pergi pantai tgk2 suasana mcm ni..tenang :)

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.