Friday, 1 April 2022

GIVE AWAY SR X MITCH MEMOIR KAMPUNG BOY

 Assalamualaikum semua!

Ya, kalian tak salah baca.

SR nak buat give away lagi! Walaupun baru sahaja mengumumkan pemenang untuk GA Blog SR Masuk Tingkatan 1 hari tu.

Jadi dengan lafaz Bismillahirahmanirrahim, SR mulakan GA seterusnya. 

Mungkin ada yang masih ingat, dulu SR pernah review 1 buku yang sangat best bertajuk Memoir Kampung Boy oleh Mitch. Haa! Kini, kalian berpeluang untuk mendapat senaskhah Memoir Kampung Boy oleh Mitch itu + tandatangan penulisnya sekali!


Bukan 1, bukan 2, tetapi 4 naskhah bakal menemui 4 pemenang bertuah nanti tau!

Pemenang akan ditentukan dengan cabutan oleh Wheels of Name macam GA SR sebelum ini juga.


Syarat-syarat GIVE AWAY SR X MITCH MEMOIR KAMPUNG BOY 

adalah seperti berikut:

1. Buat satu post entri bertajuk : GIVE AWAY SR X MITCH MEMOIR KAMPUNG BOY

2. Follow Blog Syazni Rahim.

3. Letak banner giveaway di atas dan backlink kan ke entri giveaway ini. 

4. Copy blurb ini (wajib):

Blurb Memoir Kampung Boy - Ia mengisahkan tentang cerita kanak-kanak di zaman 1970 dan 1980-an di mana watak aku (Kenit) memaparkan aktiviti serta apa yang dialaminya ketika itu. Ketika zaman tiada gajet yang canggih, ‘aku’ dan rakan-rakannya bermain apa sahaja yang dapat menghiburkan hati mereka. Kisah ini bermula perpindahan dari Pekan, Pahang ke Johor Bahru (JB). Di JB, ‘aku’ mendapat sahabat karibnya bernama Rais dan Kajid yang memperkenalkan banyak permainan sewaktu zaman dulu, seperti main ‘gundu’, baling selipar, tarik upih pinang, permainan ‘cakar ayam’ dan sebagainya. Namun masa amat mencemburui persahabatan mereka.

4. Copy ayat beserta link pada dua kenyataan di bawah:

Kenali Mitch! 

Shopee Menara Seni

5. Letak link penyertaan di ruangan komen pada entri ini.

+++

(Jika tak dapat copy direct, boleh copy link ini -  https://catatanseorangmitch.blogspot.com/ untuk 'Kenali Mitch' dan https://shopee.com.my/menaraseni untuk 'Shopee Menara Seni'.

+++

Itu sahaja syaratnya!

Senang aje kan? Jomlah join... Jomlah ajak kawan-kawan sekali. Selain berpeluang dapat buku ini, boleh juga dapat kenalan baru yang sama-sama join GA ni 😄

Mana tahu rupanya andalah pemenang buku Memoir Kampung Boy yang best ni.

:: GIVE AWAY SR X MITCH MEMOIR KAMPUNG BOY akan berlangsung mulai 1 April 2022 sehingga 15 April 2022 jam 5 petang! ::

SEMAK SENARAI PESERTA DI SINI

80 comments:

  1. GA LAGI ALHAMDULILLAH..KAK CUBA JOIN INSYAALLAHH

    ReplyDelete
  2. Saya sertai :

    https://www.fairusmamat.com/2022/04/giveaway-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak. Naim join gak

    https://pemudattbc.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  4. Salute ngan SR ni, rajin buat giveaway. Kita usahakan utk sama2 sertai ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sambil-sambil tengah tak idea juga ni sebenarnya..hehe.. jom!

      Delete
  5. Rajinnya...saya tak reti macam mana nak paste dlm blog sekiranya ada rakan2 buat giveaway...dah bertahun2 masih tak explore semua related link blogging...adusss..
    Apa-apa pun Selamat Menyambut Ramadhan...

    ReplyDelete
  6. Wah..buku! InsyaAllah nanti akak join ya.

    ReplyDelete
  7. Itulah macama tak caya SR buat GA lagi hehehe...

    ReplyDelete
  8. syu join..

    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  9. menarik2! insya allah akan join!

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. marilah join, masih tak banyak penyertaan ;)

      Delete
  11. Assalamualaikum, saya datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  12. https://misshamakeupstore.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    nasib tak lupa utk letak kat sini

    ReplyDelete
  13. Wahhh rajin SR buat GA..Baca sinopsis buku tu macam best je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. GA ni join venture dengan Mitch, K.Fiezz. Mitch sponsor hadiah buat pemenang. Jom kak fiezz!

      Delete
  14. Datang join
    https://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  15. saya join ya =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  16. Link akak —>
    https://ujieothman.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  17. Eh, ada GA lagi ye?
    BAnyak masa lagi ni, Insha Allah tiada aral akk join.

    ReplyDelete
  18. nurin join tau hehe

    https://salinasafea.blogspot.com/2022/04/giveaway-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum Syaz,😊

    https://sharhanah.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html?m=1

    ReplyDelete
  20. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  21. kak ret dah join juga

    https://anakomak6.blogspot.com/2022/04/giveaway-sr-x-mitch-memoir-b-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  22. Suka baca buku2 memoir ni. Boleh ke saya join jugak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asalkan ada blog/website dan alamatnya di Malaysia, boleh aje awak! Jom! ;)

      Delete
  23. Ika join ya :)

    https://ikashoid.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  24. Salam Ramadhan kak Syaz... Cik TK join ya!

    https://tetikusmerah.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html?m=1

    ReplyDelete
  25. tumpang lalu mak ... kita nak tumpang sekaki

    https://www.sheilaarshad.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  26. SA joined....

    http://www.suriaamanda.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  27. Akak datang sapot :)

    http://puanhazel.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html?m=1

    Moga ada rezeki menang kali ni ☺️

    ReplyDelete
  28. sy join: https://aniesandyou.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  29. Wah, bestnya ada GA baru lagi. Kak As nak join juga la.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom! Mana tahu ada rezeki sebagai pemenang!

      Delete
  30. Kak As join...yeay yeay...

    https://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  31. mama support dan join ye syaz
    https://www.mamapipie.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  32. https://nurasyiqin201.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    Syikin join ye syaz!

    ReplyDelete
  33. Syaz, Tini join juga ya.

    https://weolls.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  34. https://sajesuka-suka-notie.blogspot.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    Sr....ahkak join. tunggu ahkak ye

    ReplyDelete
  35. Join juga GA ni. Semoga ada rezeki.

    https://www.honeybie.com/2022/04/give-away-sr-x-mitch-memoir-kampung-boy.html

    ReplyDelete
  36. Bismillah Mrs. A join juga

    https://mrsablogstori.blogspot.com/2022/04/Mrs.%20A-join-giveaway-SR-x-Mitch-memoir-kampung-boy.html#more

    ReplyDelete

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE