Showing posts with label netflix. Show all posts
Showing posts with label netflix. Show all posts

Wednesday, January 12, 2022

Demam Cobra Kai

|Ini bukan review|

 Inilah punca SR malas tak rajin nak hadap dan update blog sehari dua ni. Kah kah. And also few other things. Tapi, SR memang tengah marathon series Cobra Kai ni dengan adam. Tak boleh stop tengok weh. Lepas satu episod, ke episod seterusnya! Dah lama dah series ni, dari 2018. Tapi SR baru rasa nak tengok. Ajak adam sekali. Last-last dia pulak yang tak boleh berhenti tengok jugak. Balik kerja, terus dia tak sabar-sabar ajak SR buka Cobra Kai ni.

Sunday, October 10, 2021

Scene Subway Squid Game

 Orang kata lambat jangkit, itulah yang berlaku pada aku dan drama bersiri Squid Game yang sedang hangat ditayangkan di saluran Netflix. Kenapa lambat?

Sebab aku secara harfiahnya memang tak layan K-Drama.
Betul tak tipu.

Jadi bila meletupnya Squid Game ni, aku pun tak adalah nak terus klik butang pada remote control TV untuk tengok Squid Game ni.

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot