Friday, 11 December 2020

Mencari Sempurna

 Salam Jumaat semua reader yang disayangi 💓

Bila last air mata menitis?

Haha!

Ok nak ajak tengok 1 video ni.

Mari kita lihat hati siapa ada taman.



Hati aku?
Ada air terjun Niagara weh!

Terima kasih pada yang bagi kata-kata semangat!
Aku dah okey sikit, Alhamdulillah..

Stress dengan pelaporan yang nak kena tulis tu sebenarnya.
Apa yang nak di stress kan pun entahlah.

Setelah merangkak-rangkak menaip dan mengasah otak, akhirnya aku dah berjaya siapkan part aku.

Oklah, taknaklah cerita pasal kerja.
Kat blog, space for personal matter.

Stay safe semua, selamat merentas negeri 😁

16 comments:

  1. kita tak merentas lagi, insyallah bulan depan baru try nk merentas desa hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe bulan depan dah 2021, harap dunia makin sihat.. 😉

      Delete
  2. adoi.. banjir terus di petang hari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu.. dah banyak kali tengok pun, masih saya terasa sedih

      Delete
  3. Stress pasal kerja tu kita tolak tepi di hari jumaat yang mulia ni. Haha tak sabar Eza tunggu masa balik hari jumaat ni. HAHA. Nak cutiiii.

    ReplyDelete
  4. its ok to share about your work :) !!! at least ada org nak baca apa di luah hehee

    ReplyDelete
  5. hari hari boleh jadi air terjun kalau fikirkan bab stress ni. huhu..
    Alhamdulillah selamat merentas negeri dan selamat kembali ke sarang :)

    ReplyDelete
  6. Alaaa sedih ape pulak syaz..nk sembg call je shida..kite borak..ermm tp nk borak ape eh hahahaa ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha itu juga masalah kite,.kite tak reti borak kat fon hahaha

      Delete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE