IKHLAS | FIKSYEN

 Hai semua!

Divert sisa anxiety dengan menulis jap hehe..

Cerpen ini adalah sambungan dari KERANA AKU TAHU dan berkait dengan salah satu watak dari GALAS dalam Terkaitnya Kita.

Semoga terhibur 😀

IKHLAS


November 1986

Tidak keruan rasanya Mayamin ketika ini. Berbunga-bunga hatinya ketika mendengar apa yang diperkatakan oleh lelaki di hadapannya ketika ini. Cincin di dalam kotak baldu yang bewarna merah terang itu sememangnya telah lama dinanti-nantikan.




Content cerpen telah dikeluarkan untuk next project.
Terima kasih untuk sokongan 🤗

Stay tune

Catat Ulasan

24 Ulasan
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Assalamualaikum, moga sentiasa diberikan kesihatan yang baik
    Kembali bertandang, mencicip nukilan.. teruskan berkarya dengan sukses

    BalasPadam
  2. Sedihnya... dirampas.. hm.. tapi beginilah aturan jodoh, kan..
    Kak, sy dapat capture... 1,335,000 pageviews! Tahniahhhh. bertambahhh PV.. hehhe

    BalasPadam
  3. Balasan
    1. Hehe terima kasoh kak PI sudi baca dan komen 😊

      Padam
  4. Wahh!! Hebatnya awak pandai tulis cerpen. Bagusnya.. teruskan berkarya ya, untuk manfaat orang lain juga. Good job 👏

    BalasPadam
    Balasan
    1. Teringin nak cuba jadi penulis hihi.. terima kasih 😊

      Padam
  5. Dah lama tak terlintas dengan perkataan 'Gelenyar'... hehehe

    BalasPadam
  6. JAP JAP JAP JAP !!! HATIM STRESS DGN FENDI SBB TERIMA JAHRA BALIK THEN KWEN DNG MOMMY DIA TERUS? JAPPPPPPP JAPPPPP JAPPPPP takpe kwen muda tapi JAP.. susah fendi nak ubat pgl daddy dekat hatim klu mcm ni , ok atie tak dpt nak fikir

    BalasPadam
  7. keep up the good work!

    jap jap.. tukar header baru ka? rasa itu hari macam lain, kali ni lain hehe

    BalasPadam
  8. La, Mayamin ni ada kaitan dgn kisah si khalis tu, kiranya fendi dgn khalis ni adik beradik la.
    Laa, dpt ayah muda plak fendi, ermmm..tapi mesti ada lagi kisah selanjutnya kan, yg tak dijangka2 mcm selalu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihi insyaallah, sambungannya dah ada.. 😉😉

      Terima kasih kak azimah sudi baca dan komen 🤗

      Padam
  9. Whattttt????? Hatim nk jd bapak tiri fendi??? Cannot brain... apa muslihat semua ni???

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi terima kaaih kak mim sudi baca dan komen 😁
      Jeng jeng jeng

      Padam
  10. Hurm.. nak cakap apa ye..
    Pandai betul Syaz mengarang cerpen saling berkait macam ni.. Tak terjangka betul isinya.. hehehe.. Adoilah Hatim.. Frust sangat ke sampai kahwin dengan mak si Fendi tu.. hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hihihi insyaallah ada sambungannya 😘 terima kasih sudi baca dan komen 🤗

      Padam
  11. Rupanya mak Fendi pun ada kisah silamnya. Mujurlah dia tak ulang sejarah yang sama dengan mak mertua dia buat dulu kan.

    Lahh seriuslah dengan Hatim, tolonglah ianya hanya mimpi je. Nak Hatim dengan Najah. haha.tiber!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha!
      Terima kasih fizah sudi baca dan komen ;)

      Padam

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di blogsyaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at blogsyaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.

Disclaimer: Unauthorized Use of Photos

All personal and family photos on this blog are the exclusive property of syaznirahim.com. These images may not be downloaded, copied, reproduced, or used in any form without prior written permission from the owner. Unauthorized use of these photos is strictly prohibited and may result in legal action. If you wish to use any of the photos, please contact me for permission and licensing terms. Thank you for respecting our rights and the privacy of the individuals depicted.

Penafian: Penggunaan Foto Tanpa Kebenaran

Semua foto peribadi dan keluarga di blog ini adalah hak milik eksklusif syaznirahim.com. Imej-imej ini tidak boleh dimuat turun, disalin, dihasilkan semula, atau digunakan dalam apa-apa bentuk tanpa kebenaran bertulis daripada pemilik. Penggunaan foto-foto ini tanpa kebenaran adalah dilarang keras dan boleh mengakibatkan tindakan undang-undang. Jika anda ingin menggunakan mana-mana foto, sila hubungi saya untuk mendapatkan kebenaran dan syarat pelesenan. Terima kasih kerana menghormati hak kami dan privasi individu yang digambarkan.

Top Post Ad