Wednesday, January 13, 2021

BubbleBee Honey Ice Cream | Wordless Wednesday







 

36 comments:

  1. wow sedap sangat bubble honey xberkelip menyuapnya

    ReplyDelete
  2. dh try juga..yg ada honey comb sedap...yg honey ice cream anak suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi yang itu saya belum try, mahal sangat ahahah

      Delete
  3. Asyik makan aiskrim je anak beranak ni ye

    ReplyDelete
  4. akak tak pernah lagi cuba bubble bee ini... sejak dah tua ni, jarang mencuba makanan viral ni dah lama-lama baru cari nanti hhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi saya pun lebih kurang jugak macam tu. Percaya tak, semua menu korean food saya tak pernah try lagi hahahah

      Delete
  5. Nampak sedap. Belum pernah tau/cuba eskrim BubbleBee ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi saya rasanya sedap, oklah.. boleh lah..haha

      Delete
  6. sedap ke? review sikit .. ramai kawan2 terdekat atie ckp tak kena dgn tekak diorg

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi akak sedap juga, cuma manis sebab ada madu tu yang ramai rasa tak kena tekak hehe

      Delete
  7. Tengok di sini selalu nampak orang beratur. Mesti sedap betul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ikut selera masing-masing. Tapi masalah dia 1 je, bagi saya dia overprice.

      Delete
  8. budak2 mesti suka kan cam anak2 akak tu tealive la mcm2 ado

    ReplyDelete
  9. Amboi, tak kelip mata dia makan eskrim shuib

    ReplyDelete
  10. Sedapnya! Terliur aunty tengok...boleh mintak cikit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi marilah sini aunty sebelum saya habiskan hahaha

      Delete
  11. Alalala..terliur..belum cuba lagi bubblebee ni haa

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. expect something yang tersangat manissss

      Delete
  12. Memang sedap... try yang ada madu keping tu.. Saya baru beli sekali aje haritu.. kurang minat madu.. tapi nak try punya pasal... ngap gak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya dapat agak rasa dia mesti super manis kan hehehe

      Delete
  13. ahad lepas kak ana lalu kat outlet sg buloh panjang benar queue nya tak jadi nak beli hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Laa yeke.. ramai betul peminatnya di Sungai Buloh ni hehe

      Delete
  14. Replies
    1. Bagi kita ok je, tapi mostly orang akan cakap tersangatt manis

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot