Friday, April 2, 2021

Jeram Rahsia

Semalam saja ikut Zaimi dengan Muadz masuk jeram untuk collect data.

Yang lead masuk ke jeram ni pun husband team member kami jugak.

Asalnya aku tak plan pun nak pergi.
Nak stay office je.

Last minit, zaimi ajak.
Aku pun ok Je lah, alang-alang sedikit free masa tu.

Itulah sebabnya pakai baju kurung kedah masuk sampling sites πŸ˜‚πŸ˜‚


Alang-alang ambik ikan untuk student, kasi can la madam posing barang sekeping dua.



Tengah diorang sampling, tiba-tiba ada ular pulak berenang-renang πŸ˜…




Jeram ni kat mana?
Rahsia ahahah

Salam Jumaat semua 😊

25 comments:

  1. kalau uncle nampak ular... tak cukup tanah berlari!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pun pura2 tenang je masa tu uncle πŸ˜‚

      Delete
  2. Apa salahnya join sekali kan. Tarbaik ah.

    ReplyDelete
  3. Baru igt bestnya kalau dpt mandi..sekali ada ular la pulak

    ReplyDelete
  4. Alamakk part ulor tu seriau plk kita..

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Hihi baju lama tu rabia, terima kasih 😘

      Delete
  6. ada ular tu yg seram...kena rahsia, nanti mesti ramai yg bermandi-manda..

    ReplyDelete
  7. Uishhh serammm! Tiba tiba ular melintas situuu biar ular kecik pun, still takut hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, dia nak bagitau tu kawasan dia kot hehe

      Delete
  8. Waa.. sample untuk ape tu? Eksperimen sains ke?

    ReplyDelete
  9. INDAH DAMAI ALAM SEMULA JADI

    ReplyDelete
  10. Nasib ular kecik..ular besar kaluuuu haaaaa lintg pukang gmbar jd blur hahaaa ^_^

    ReplyDelete
  11. Pergi site pakai baju kurung lagi... puteri bunian pun kalah

    ReplyDelete
  12. Takde hal lah masuk hutan pakai kurung. Sekali siap photoshoot tu ha..

    ReplyDelete
  13. mcm best je jeram ni. bole mandi manda tak?

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot