Thursday, December 3, 2020

Geng Kuat komen Dunia Shida | Thankful Thursday

 Tak sangka, aku tersenarai sebagai Geng Kuat Komen Blogger Shida Radzuan sekali lagi!

Yeayy!


Semalam, tengah ralit buat kerja, tiba-tiba adam datang.
Hulur 1 sampul surat.

Eh surat apa pulak ni?
Bila picit-picit, macam ada objek yang terselit dekat dalam sampul surat tu.

Maka dengan rakusnya (dramatik tak?) aku pun terus menyiat sampul surat tu.

Ahahaha!

Rupanya ada tanda ingatan dari Shida!

Alhamdulillah, rezeki 😁


Wah ada pendrive on the go tu lah!
Brand Huawei lagi!

Terima kasih Shida!
Semoga murah rezeki selalu hendaknya!

Jom kawan-kawan terjah blog Shida!
Boleh juga klik gambar Shida di atas πŸ˜€

34 comments:

  1. Bila la SA nak consistent semula komen kat blog kawan- kawan..kerja kan..susah skit SA nak focus komen- komen...apapun tahniah ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak apa SA, bila ada masa lapang, datang la hihi

      Delete
  2. Wow best pendrive!
    Murah Rezeki Syaz.

    ReplyDelete
  3. tahniah kak syaz. memang betul2 geng kuat komen ni..hehe :) ♕Tiara Sapphire♕

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha asyik mengomen je kerjanya kan 😝

      Delete
  4. wah, Alhamdulillah!!!! rezeki tak pernah salah alamat...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Seronok dapat hadiah. Tahniah jadi geng kuat komen :)

    ReplyDelete
  6. Wahh rezeki alhamdulillah.. moga murah rezeki kak shida!

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. Bestnya hadiah dia..

    sorry la..akak tak boleh nak bw hari2 sekarang ni.Seminggu 2,3 kali je sebab kena jadi cikgu pulak..kan?? dengan nak siapkan tempahan popia cheese lagi. Tu la..tamak nak buat semua benda. hahahah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi takpe, kalau itu buat akak happy πŸ€—

      Delete
  8. Terima Kasih Syaz sudi terima hadiah tak seberapa ni :)
    Terima kasih hari2 dtg blog shida singgah komen2 :)

    Apa2 pun Tahniah untuk syaz! jgn serik dtg lagi ye :)

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot