Sunday, May 16, 2021

Lauk Selepas Raya

|entry kontot|

 Lauk kembali normal lepas raya pertama.

Hahaha


Saturday, May 15, 2021

Team Raya Pink | Raya PKP | Team Tak Balik Raya



Salam Aidilfitri dari kami sekeluarga.
Mohon maaf zahir dan batin atas segala salah dan silap.

Tahun ni tema pink la kami.
Semua sebab baju ni ๐Ÿ‘‡

Thursday, May 13, 2021

Ejen Tupperware | 2014 - 2015 | Throwback Thursday

Bermula hujung 2014, aku pernah jadi ejen jual Tupperware tau.
Entahlah, lama jugak aku jadi ejen ni.

Konon nak cari duit tepi.

Monday, May 10, 2021

Pdpr Lepas Raya

Selamat bercuti dan berpdpr buat semua murid sekolah.
Kalau semua ok, mungkin pertengahan Jun baru anak-anak akan ke sekolah semula.

Jadi omak nak abadikan kenangan adam tertidur masa balik sekolah ni kat sini.
Haha!

Kesian tengok adam ni kadang-kadang.
Pagi seawal 5.30 memang dah mandi dan bersiap.
Pukul 9 malam memang selalu dah gone.

Lepas Satu KPI

Last week check email, dapat emel dari Chief Editor JOA.
Dia kata paper yang hantar hari tu dah published.

Sunday, May 9, 2021

Ndoi Rumah Tok Yam di Tongkang Yard

Walaupun bukan segmen throwback Thursday, tapi nak up juga gambar buaian ni.

Bawa Anak Temujanji Check Up Umur 3 Tahun dan 5 Tahun

Musim covid ni, nak bawa anak check up di klinik, sebaiknya hanya seorang penjaga yang bawa masuk.
Selalunya, dari Adam baby, kami mesti akan pergi sekali.
Senang kalau apa-apa.

Tapi dah musim macam ni, tambahan pula ayu pun dah besar, dah boleh jalan sendiri, aku bawa dia sorang-sorang je lah.

Dia pun ok je, cuma awal-awal je dia menangis sikit masa tengok nurse ๐Ÿ˜‚

Saturday, May 8, 2021

Di Mana Debris Roket China Diramal Terhempas

 Buat masa sekarang, memang tak pasti dekat mana debris setinggi 30 meter ni akan terhempas.
Beras debris roket ini adalah dua kali ganda berat bas sekolah.
Debris roket ni walaupun tidak terkawal, tapi dia sangat laju!

Thursday, May 6, 2021

Tuesday, May 4, 2021

Monday, May 3, 2021

Sunday, May 2, 2021

Top Commentator Blog Syazni Rahim April 2021

 Assalamualaikum semua!

Ya ampun, aku tersangat bizi sampai lupa update blog.

huhu..

Tapi aku tetap tidak lupa untuk meraikan para blogger yang tak jemu datang singgah ke blog ku ini untuk membaca hasil coretan aku yang biasa-biasa ini.

Dan, yang ohsemnya, meninggalkan jejak.

Sayang semua!

Ok, ini adalah masanya untuk umumkan Top Commentator Blog Syazni Rahim untuk bulan April 2021!

Jadi, top commentator untuk April 2021 pada Blog Syazni Rahim adalah...
*drumroll*


Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot