Wednesday, October 6, 2021

Indoor Pool | Wordless Wednesday


 

15 comments:

  1. inilah hiburan anak-anak kita sekarang.
    anak ammi kalau balik seremban pun dapatlah peluang mandi..kalau kat KL..mandilah korang dalam bilik air tu je

    ReplyDelete
  2. wahh syoknye
    ank2 memang suka mandi pool
    teringat zaman ank2 akak kecik

    ReplyDelete
  3. bdk2 ngan pool berpisah tiada ...dpt indoor camni tkyah riso la cuaca panas or hujan

    ReplyDelete
  4. Kalau uncle terjun sekali... hehehe

    ReplyDelete
  5. Ni kalau dapat zhi pun nak berendam kt sini .. ah tak kisah la jiran tengok ke ape .. hahaha

    ReplyDelete
  6. Seronoklah masing masing dapat mandi pool. Private pool mandi sampai puas :)

    ReplyDelete
  7. wahh bestnya.. blh join skali.. haha

    ReplyDelete
  8. seronokla 3 beradik tu, mama nk join pun boleh jugak nih

    ReplyDelete
  9. Luas poolnya
    Kalau berkubang berlima pun muat lagi ni

    ReplyDelete
  10. syok owh kalau ada pool.. memang kegemaran anak-anak nie..

    ReplyDelete
  11. Saya yang dewasa pun rasa best tengok, teringin nak mandi pool gak

    ReplyDelete
  12. seronoknya depa adik beradik bermandi manda..kan..

    ReplyDelete
  13. bestnya laman luas boleh letak pool

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot