Indoor Pool | Wordless Wednesday


 

Post a Comment

15 Comments

  1. inilah hiburan anak-anak kita sekarang.
    anak ammi kalau balik seremban pun dapatlah peluang mandi..kalau kat KL..mandilah korang dalam bilik air tu je

    ReplyDelete
  2. wahh syoknye
    ank2 memang suka mandi pool
    teringat zaman ank2 akak kecik

    ReplyDelete
  3. bdk2 ngan pool berpisah tiada ...dpt indoor camni tkyah riso la cuaca panas or hujan

    ReplyDelete
  4. Kalau uncle terjun sekali... hehehe

    ReplyDelete
  5. Ni kalau dapat zhi pun nak berendam kt sini .. ah tak kisah la jiran tengok ke ape .. hahaha

    ReplyDelete
  6. Seronoklah masing masing dapat mandi pool. Private pool mandi sampai puas :)

    ReplyDelete
  7. wahh bestnya.. blh join skali.. haha

    ReplyDelete
  8. Wah…best gini, puas main air.

    ReplyDelete
  9. seronokla 3 beradik tu, mama nk join pun boleh jugak nih

    ReplyDelete
  10. Luas poolnya
    Kalau berkubang berlima pun muat lagi ni

    ReplyDelete
  11. syok owh kalau ada pool.. memang kegemaran anak-anak nie..

    ReplyDelete
  12. Saya yang dewasa pun rasa best tengok, teringin nak mandi pool gak

    ReplyDelete
  13. seronoknya depa adik beradik bermandi manda..kan..

    ReplyDelete
  14. bestnya laman luas boleh letak pool

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)