Survey Novel Kedua

 Rasanya ada tak orang akan beli novel kedua saya?


Terima kasih ๐Ÿ˜ธ

Syaz Eym



Post a Comment

18 Comments

  1. Dah undi. Teruskan menulis ye. X sabar nak menunggu novel kedua nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah insyaallah abam kie ๐Ÿ˜Š

      Delete
  2. insya allah kalau dah tertulis rezeki x mustahil. tp jgn lupa strategi marketing pun kena mantap juga...kasi org nmpk produk kita ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. marketing tu memang tak berapa nak pandai lah puan, bukan bidang saya..hehe..buat yang termampu je :)

      Delete
  3. Terus terfikir jgk mcm mana nk promote.. share kt medsos lain kot?

    ReplyDelete
  4. insyaAllah kak Syaz! lepas sort out badget, sejak kena PKP ni kena tul2 kiraaaaaa every penny huhuhu

    ReplyDelete
  5. selagi ada para peminat, harus lah ada pembelinya..

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Apa yang saya tulis di blog ini dahulu, saya sendiri mungkin sudah tidak bersetuju dengan content itu pada hari ini. Semestinya segala penulisan dalam blog ini tidak sesuai untuk dijadikan rujukan (citation/reference) dalam penulisan artikel / jurnal saintifik. Pemilik blog tidak bertanggungjawab sekiranya isi kandungan blog ini diambil sebagai rujukan akademik.

What I wrote on this blog before, I may not agree with the content today. Certainly all writing in this blog is not suitable to be used as a reference (citation/reference) in the writing of scientific articles/journals. The owner of the blog is not responsible if the content of this blog is taken as an academic reference.