Saturday, January 23, 2021

Survey Novel Kedua

 Rasanya ada tak orang akan beli novel kedua saya?


Terima kasih ๐Ÿ˜ธ

Syaz Eym



18 comments:

  1. Dah undi. Teruskan menulis ye. X sabar nak menunggu novel kedua nanti.

    ReplyDelete
  2. insya allah kalau dah tertulis rezeki x mustahil. tp jgn lupa strategi marketing pun kena mantap juga...kasi org nmpk produk kita ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. marketing tu memang tak berapa nak pandai lah puan, bukan bidang saya..hehe..buat yang termampu je :)

      Delete
  3. Terus terfikir jgk mcm mana nk promote.. share kt medsos lain kot?

    ReplyDelete
  4. insyaAllah kak Syaz! lepas sort out badget, sejak kena PKP ni kena tul2 kiraaaaaa every penny huhuhu

    ReplyDelete
  5. selagi ada para peminat, harus lah ada pembelinya..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot