15 Kali, 15 Tahun, Alhamdulillah

15th birthday together πŸ’•


Happy birthday Mie 😊
My Disember baby 😁

Terima kasih untuk segalanya.
Moga yang baik baik saja menjengah dirimu πŸ’•

Cuba teka umur zaimi berapa 2020 ni? 
πŸ˜†

 

Post a Comment

42 Comments

  1. happy belated birthday dear. moga panjang umur murah rezeki dan bahagia terus.
    umur? nak teka ye. 30 something?

    ReplyDelete
  2. tahniahnyer., semoga berkekalan hingga akhir hayat., aminn

    wak teka umur laki mung - 39?

    ReplyDelete
    Replies
    1. aminn waklat hehe.. alamak terlbih sikit tekaan tu hehe

      Delete
  3. Wah hendak hujung tahun tarikh lahir
    31?

    ReplyDelete
  4. ALHAMDULILLAH TAHNIAH SYAZ N ZAIMI HEPI ANIVERSARY

    ReplyDelete
  5. happy birthday husband kak syaz

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..Tahniah untuk 15 tahun. Happy Anniversary kak syaz dan husband. Semoga berbahagia sampai syurga.

    Dan happy birthday juga.

    35 kan..saya tak teka tapi dari entry lama. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi fiza kira ek ;)
      Terima kasih fiza ;)
      Actually anniversary belum lagi, tapi kali ke 15 sambut birthday sama2 hihi

      Delete
    2. oh belum lagi ye. ampunnn..salah event pulak. adududu

      Delete
  7. Happy birthday buat encik zaimi..
    semoga sentiasa dalam rahmat Allah..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah.. semoga ceria2 selalu =)

    ReplyDelete
  9. happy birthday utk husband syaz

    ReplyDelete
  10. Selamat ulang tahun kelahiran buat husband yang empunya blog Syaz Rahim

    ReplyDelete
  11. Happy Birthday untuk suami Syaz.

    Emm.. CP teka 36 :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih CP :)
      hampir tepat tekaan tu hehe

      Delete
  12. Uncle teka 30.... Okey uncle dah baca komen lain! hehehehe

    ReplyDelete
  13. Sampaikan ucapan selamat ulang tahun untuk suami syaz, semoga bahagia dan bertambah makmur serta bertambah imannya.
    Akk rasa umur dia 37, betul tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe terlebih 2 tahun tu :D
      Amiinn..terima kasih atas doanya :)

      Delete
  14. selamat hari lahir buat hubby.. semoga terus bahagia ya :)

    ReplyDelete
  15. Happy birthday untuk suami syaz. semoga kekal hingga ke jannah ;D

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah.. Happy Birthday! Semoga dimakbulkan segalaaa doa... AMIN

    ReplyDelete
  17. Wahh 15 tahun.. semoga kekal bahagia hingga ke jannah.. btw happy belated birthday!!

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)