Sunday, December 20, 2020

Ayu, Amalin, Aqilah

 Adik ayu memang seronok sangatlah balik rumah Tok Ma, sebab ada sepupu girl.

Kalau tak asik main dengan abang abang je.




Dah boring main je, ajak diorang ambil gambar pulak.
Memang nak saja la budak budak zaman sekarang ni, always camera ready πŸ˜‚











Lepas bergambar, terus je lari nak tengok gambar dia camana.
Kalau kita duku, dahlah berdiri tegak je macam traffic light, lepas tu kena tunggu kodak siap cuci baru boleh tengok. 

Paling nyampah, masa ambil gambar, rasa dah habis manis dah muka, bila siap rupanya muka masam je hahaha

Yang ambil gambar pun tak suruh senyum pulak kan πŸ˜‚

Budak sekarang, boleh tengok terus.
Lepas dah ambil gambar, rakam video slowmo pulak, lepas tu masing msing pakat gelak tengok diri sendiri gerak lambat tu hahaha

Ada ada je..

Bilalah nak jumpa sepupu ni lagi kan ayu 😁




30 comments:

  1. comel anak2 kecil bakal jelitawan

    ReplyDelete
  2. haah kan, kita dulu takde nye nak disuruh senyum..entah ek, gambar2 orang lama..muka pakat serius..

    ReplyDelete
  3. hehhee... bebudak zaman skrg mmg macam tu. lepas amik gambar mesti berlari nak tgk, pastu rebut2 nak tgk dulu. kite dulu zaman pakai kodak mane bole tgk selagi gambar tu tk cuci

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2, kadang2 kalau tak cuci langsung, terus tak nampak camana rupa gambar tu πŸ˜†πŸ˜‚

      Delete
  4. seronoknya gegirl semua...puas posing...kita dulu jimat2 nk ambik gambar, takut kodak habis..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, tu yang tak dihiraukan jadi ke tak tu πŸ˜‚

      Delete
  5. Betul tu bila kita sorang je adik beradik pompuan lain lelaki,memang seronok kumpul dengan girl cousins.

    ReplyDelete
  6. Macam mana la diorang bila dah besar nanti kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah ada umur, kita update gambar diorang dah besar nanti pulak hehe

      Delete
  7. Omeynya ayu dan gegurl ^_^

    Mai jumpa acik nak x ayu heheee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe insyaallah ada rezeki boleh jumpa 😁

      Delete
  8. semangat si ayu main..tgk tuuuu hehee ^_^

    ReplyDelete
  9. Seronoknya ayu dapat jumpa geng gegirl bila balik kampung. Untuk budak budak sekarang dah ada camera canggih kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang seronok sangat dia, walaupun asyik tertukar2 nama sepupu tu πŸ˜‚

      Delete
  10. bestnya dia, dpt main gugerl saja....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hilang bosan, kalau tak menghadap abang je πŸ˜‚

      Delete
  11. Hehe zaman dah berubah.. dulu memang tunggu cuci gambar dulu. Sekarang senang, siap boleh buat filter2 apa semua kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, tak puas hati boleh delete terus 😁

      Delete
  12. seronoknya ayu jumpa akak² sepupu dia... budak pempuan mmg suka diajak gambar... yg lelaki tu susah sikit... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul, anak saya yang lelaki dah agak susah dah nak ambil gambar πŸ˜‚

      Delete
  13. stuju tu.
    diorang ni best, ada gambar yg cantik2 utk jadik kan kenangan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, kena gaya gaya kan sikit, kalau tak skema je hihi

      Delete
  14. Atototototo mcm mcm aksi hehe comel sangat :) Best ada budak budak dekat rumah. tak bosan dengar suara dieorang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tapi kalau 24h non stop, hijau jugak jadinya πŸ˜‚

      Delete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot