Friday, 23 April 2021

Live @ PTAR Siri 2 "Aku Seorang Penulis Biasa"

Tak sempat memblog sehari dua ni 😅
Kisahnya aku sibuk prepare untuk Segmen Bicara Santai ni ha.

Pertama kali diberi peluang sebagai panel untuk program Live @PTAR ni.

Pengalaman baru yang mengajar banyak benda juga kepada diriku ini.

Debar dalam hati, Tuhan je yang tau.
Paling takut kalau ada masalah teknikal.
Tershashul tu memang dah biasa kan😂
Hahaha


Gambar dalam poster kenalah lawa kan, padahal diri yng sebenar, seadanya begitu je lah kikiki


Terima kasih sangat pada pihak perpustakaan UITMCNS, atas peluang ini. 

Urusetia diorang memang awesome dan helpful.
Pengalaman baru juga aku live guna Streamyard, selalu guna google meet, zoom atau WebEx.

Dan pengalaman bekerja dengan En Hafiz, En Safizan juga panel bersama iaitu Ustaz Rafiuddin, memang tak ternilai 😊

Tak rasa, tak tahu. Sekali dah rasa, adalah kenangan dan pengalaman 

Bicara santai-santai je tentang perjalanan jadi penulis yang baru setahun jagung ni.

Dengan harapan boleh bagi inspirasi kat orang lain.

Dapat ke bagi, entahlah 😅


Halah malu la bila tengok muka sendiri yang orang screenshot haa 😂😂


12 comments:

  1. Ala.. terlepas...
    Tahniah Syaz.. semoga kerjaya sebagai penulis akan lebih maju.. Aamiin..

    ReplyDelete
  2. Waaa.. macam biasa je dulu dengar perkataan PTAR. UITM dihatiku. 😃

    ReplyDelete
  3. Tahniah Syaz! Pengalaman yang hebat, sudah tentu memberi banyak manfaat.

    ReplyDelete
  4. wahh makin maju dan glemer nih., nnti kalo dh jadi artis jgn lupa wak erk., kipidap ;p

    ReplyDelete
  5. tahbiah syaz melangkah lebih jauh sbg penulis

    ReplyDelete
  6. Wah.. Hebat. Keep it up Syaz

    ReplyDelete
  7. Wahh tahniah! Pengalaman baru yang mungkin bakal pemula untuk terus maju dalam penulisan :)

    ReplyDelete
  8. tahniah syaz.. semoga berjaya dalam apa pon lapangan yg diceburi

    ReplyDelete

Setiap ulasan yang ditulis adalah dibawah tanggungjawab yang memberi komen. Sekiranya mahu berhubung dengan saya, hubungi saya di syaznirahim@gmail.com :)

Every comment written is under the responsibility of the commenter. If you want to contact me, reach me at syaznirahim@gmail.com :)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car

Awana SkyWay Gondola: Genting Highlands Cable Car
BOOK YOUR RIDE HERE