Tuesday, June 23, 2009

Hidupku sepanjang aku tak update~


Hello readers!

Hmm..
AKu hilang ke mane?
Aku gi sampling..dua minggu turut2..

sesambil menjelajah negeri Perak..

Best gak hiking2 bukit ni..

bnyak gak ceritanye, tp aku malas nak crite semua..
huhuu..

minggu kedua sampling, gi Grik..
Tasik Banding..site aku lak..

Kedua2 akak yang dah berumah tangga tu tak dapat ikut..
macam2 masalah..
yang site diorang dah setel mase minggu 1st..
entahla..

takpelah, aku tak kisah pun...

jadi aku pun amek kesempatan bawak Wa, bestfriend aku ms kat UMT merangkap Housem8 & room8 aku dulu..

alang2 tu kitorg reunion la sekali! haha!
penat ketawa la 3 hari tu..haha!

bangun tido je gelak, sebelu tido pun gelak!
bukan nye crite ape pun, duk flashback crite2 lame je..

hehe..penat Zaimi melayan karenah kitorg..hehe..

emm..aku terpikir...baru 2 tot tot girl bertemu dah lenguh pipi, kalau jumpe ke lima2?
haha bestnye!!

rindu la...hmm..

miss my gossip girl gang very much!!!

itu pasal reunion,
ade gak kisah sedih..

hmm..sesampai je aku kat Grik aritu,
mak aku tepon..
btau umah aku kene pecah masuk..

sial btol!

antara brg2 yg hilang:
-laptop abah
-modem maxis yg dibeli x sampai 24 jam
-purse adik aku
-2 ketul henset adik aku
-cincin berlian mak aku
-duit cash rm1500
-duit2 syiling
-tabung2

dan yang paling hampeh, diorg kidnap Elin..
(Y_Y)

nasib la si bobok tu dapat lepaskan diri dan balik rumah..
sekarang dia trauma..
keluar rumah pun taknak..


hmm..
itu je lah summary sepanjang aku tak update..

haha! sok aku ade crita sal susu ibu..
:P

bye dulu!

10 comments:

  1. bestnyer reunion ngan kwn2 kan..mcm2 gossip timbul...:D
    ~owhhh..kesiannya...rumah kena rompak...semoga tabah yer..nasib baik Elin x apa2..:(

    ReplyDelete
  2. hadeh.

    xpe
    sabar. xda rezki (ayat penyedap ati)

    tabung pun rembat. ape pnya pnyamun la. modem tu dia nk watpe? main facebook? huhu

    ReplyDelete
  3. elin kena curik??? alhai sedih nye...klau akak diorang kidnap KMac, mesti akak trauma..huhu sabar dik yek

    ReplyDelete
  4. kidnap elin? pelik betol pencuri nih..bengong siyot

    bencinya..sume nak curik..kete selamatkan..jiran ain kete pun dia amek

    ya Allah..murahkan lah rezeki family kak syazni

    sabar ye kak

    ReplyDelete
  5. haduih..aiii..aku pun xpaham...kucin pun kena curi?

    ape jenis pencurik nih..
    syaz,kucin tue pki rantau berlian ka..perompak tue xsempat bukak kot

    kucin ang lagi satu tue selfish sket r..tulun r mbr kena culik tue..

    haha..nie xble blah..memang mereng r kalo dia curi ikan hiasan sekali.

    dunya..dunya...

    ReplyDelete
  6. gieyana: yup! best bergossip! hehe.. tu la nasib elin tak ape2..


    bijan: tu la pasal, modem tu rm300 lak tu..adeh~


    lead: tu la.. mekaseh kak :)


    ain: mekaseh ain!


    helmi: oh kucing aku tu jenis chinchilla parsi, kalau dijual di pet store leh dapat 5-6 ribu RM.. kucing yang 1 lg tu dah mati 8 mac aritu..sbb tu dia tak membantu..sekian ~

    ReplyDelete
  7. nasib baik elin ok..

    huh!! perompak 2 sgt jahat..

    ReplyDelete
  8. nasib baik elin ok..

    huh!! perompak 2 sgt jahat..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tulis? ;)

Premium Flexible Related Post Widget for Blogger – Blogspot